Webb och appar

Vi kan hjälpa dig med hela ditt webbprojekt, från planering och produktion av bilder och text till implementering och underhåll. Vi använder oss av moderna tekniker och anpassar presentationen för de olika format du har behov av (läsplattor, telefoner osv). Vi följer naturligtvis gällande standard för webbutveckling.

Responsiv design

Med responsiv design anpassas din webb automatiskt till den enhet den visas upp i (dator, läsplatta, telefon osv). Webben ser med andra ord lika bra ut på en stor, stationär datorskärm som på en liten smartphone.

Innehållshantering

Ett innehållshanteringssystem (Content Management System, CMS) gör det enkelt för dig och dina medarbetare att redigera sidorna på webben. Ändringar och tillägg görs i webbläsaren med en editor som liknar MS Word. Man behöver alltså inte kunna HTML för att redigera innehållet.

Mobila applikationer

Det finns många fördelar med att erbjuda tjänster i form av mobila applikationer, s k appar. De går snabbare att starta än en webbsida och är bättre anpassade till formatet. Appar lämpar sig bra för t ex säljstöd, datainsamling, uppföljning och nyheter.